Bluebird & Hawk

Over ons

Onze organisatie is jong en heeft een enorme ervaring én passie voor informatiebeveiliging en privacy. Vanuit het mooie Apeldoorn op de Veluwe zijn we u graag van dienst!

We hebben 25+ jaar ervaring en onze sporen verdiend in de wereldwijde financiële sector. Ons bedrijf richt zich op de technische, organisatorische en menselijke aspecten van digitale beveiliging. We hebben een brede technische, theoretische en praktische achtergrond en beschikken over de voor ons werk relevante security en privacy-certificeringen.

Ons team was onder andere architect van een succesvol security operations center, en heeft complexe risico- en privacy analyses uitgevoerd. U kunt met een gerust hart voor alles met betrekking tot digitale beveiliging bij ons terecht.

In ons werk hebben we wereldwijd met interessante mensen in het vakgebied gesproken en samengewerkt. Het heeft ons het inzicht gegeven dat we allemaal voor dezelfde uitdagingen staan. 

Onze organisatie is erop gericht uw onderneming structureel verder te helpen! Wij kijken op holistische wijze naar uw Cyber Security vraagstukken en behoeften om u van daaruit te kunnen adviseren.

Onze ambitie is te groeien, zodat we nog meer organisaties kunnen helpen in de complexe wereld van Cyber Security.