Ga naar de inhoud

Bluebird & Hawk

Apeldoorn-IT congres 2023 – AI en Cybersecurity

Om het jaar organiseert Apeldoorn-IT, de netwerkclub van 24 private en publieke organisaties in Apeldoorn, een congres in Theater en congrescentrum Orpheus. Op 23 november 2023 mochten we 500+ deelnemers ontvangen! Met 2 keynotes, 6 parallelle tracks en 2 workshops een goed gevulde dag met als thema: “De nieuwe digitale realiteit!” De tracks gingen over Security & Risk, Artificial Intelligence & Robotisering, Big Data & Cloud, Apeldoorn JUG, Applicatieontwikkeling, Sustainability Leren & Ontwikkelen. Burgermeester Ton Heerts opende de dag om 9.00 uur.

Ook Bluebird & Hawk BV stond op het podium, in de grote Rabobankzaal van Orpheus, met onze presentatie over #AI in relatie tot #Cybersecurity en #NIS2, natuurlijk in de Security & Risk-track.

Vincent Evers was een van de keynote speakers en hij heeft Julian van Sijp tussen de sessies door geïnterviewd, dit gesprek is te vinden op Youtube: AI en Cybersecurity – Apeldoorn IT 2023.

Een leuke en leerzame dag, waar wij met plezier aan hebben bijgedragen. In 2025 wordt het congres voor de 10e keer georganiseerd, dat gaan we nog grootser vieren met elkaar! Dank aan de Apeldoornse collega’s die het leeuwendeel van de organisatie op zich genomen hebben. En aan alle collega’s die hebben bijgedragen en langs zijn geweest!