Ga naar de inhoud

Bluebird & Hawk

Security Management

Wordt van u verwacht te voldoen aan de ISO27001, of wilt u simpelweg uw beveiligingsniveau verhogen?

Er is tegenwoordig steeds meer aandacht voor informatiebeveiliging en dat is uiteraard een goede ontwikkeling! Er wordt veel over gesproken in het nieuws en hierdoor stellen veel bedrijven hogere eisen aan het niveau van informatiebeveiliging voor de eigen organisatie en/of voor die van de leveranciers. Bluebird & Hawk kan u helpen te voldoen aan die eisen, en wel op de volgende manieren:

  • Door het opzetten van een ISMS voor uw organisatie. ISMS staat voor Information Security Management System, dit is de manier om op basis van de internationale ISO27001 norm een beheersbare beveiligingsorganisatie in te richten en het proces daaromtrent te verbeteren.
  • Door het toepassen van ISMS ISO 27001 certificering. Wij ondersteunen u bij het behalen van uw ISO-certificering, bijvoorbeeld door het uitvoeren van een interne audit.
  • Door het ondersteunen bij de inrichting en certificering voor NEN 7510:2017. Voor de zorg wordt op het gebied van informatiebeveiliging de Nederlandse Norm NEN 7510:2017 gebruikt.


Verder is er een enorm tekort aan Cyber Security experts. Daarom kunnen wij ons voorstellen, dat er binnen uw organisatie wellicht behoefte is aan begeleiding en/of sturing op dit gebied. Daarvoor hebben wij het CISO as a Service concept opgezet. CISO staat voor Chief Information Security Officer en is de persoon die op tactisch en strategisch niveau verantwoordelijk is voor informatiebeveiliging. 

Naast begeleiding en/of sturing kunnen we vanuit deze service ook de extra handjes bieden die nodig zijn om alle security processen optimaal te laten draaien. 

Voor meer informatie over het CISO as a Service concept kijk op de bijhorende pagina of neem even contact met ons op. 

Of kijk naar onze andere diensten.

Met behulp van onze Quickscans kunt u snel zien waar u staat met uw beveiliging.

Wij verzorgen trainingen op het gebied van Informatiebeveiliging, Risk Management, ISO-normeringen en Privacy.

Bluebird & Hawk heeft veel ervaring met het organiseren van hacktesten en redteam testen en kan uw organisatie ondersteunen in een juiste uitvoering.