Ga naar de inhoud

Bluebird & Hawk

Security Testing

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een Hack test, Red Team of Purple Team test?

Veel bedrijven hebben behoefte aan een diepgaande test op hun systemen en applicaties. Dat kan zijn om aan te tonen of een applicatie veilig genoeg is, een systeem voldoende afgeschermd is tegen ongewenste indringers of om te zien hoe realistisch het is dat een aanvaller de organisatie van binnenuit of buitenaf succesvol kan aanvallen.
Met behulp van verschillende typen testen kunnen deze vraagstukken worden beantwoord. Echter, het is niet altijd even makkelijk om de scope van de test helder te krijgen. Ook het organiseren ervan kan complex zijn. De juiste leverancier moet worden gekozen en daarvoor is inhoudelijke kennis nuttig.

Bluebird & Hawk heeft veel ervaring met het organiseren van Hack testen en Red Team testen en kan uw organisatie ondersteunen bij een juiste uitvoering. Hierdoor haalt u het meeste uit de test en bent u ontzorgd bij de organisatie ervan. Concreet bieden we de volgende ondersteuning:

  • Het organiseren van Hack tests, het vaststellen van de scope van het onderzoek, het laten uitvoeren door een gespecialiseerde partij en het vertalen van de bevindingen naar bedrijfsrisico’s voor uw organisatie.
  • Het begeleiden van Red Teaming opdrachten, waar nodig geheel volgens het TIBER framework. Dit geeft veel awareness over Cyber aanvallen binnen uw organisatie en biedt u inzicht in hoe realistisch het is dat een aanval kan plaatsvinden.  
  • Hulp met het opzetten Purple Teaming opdrachten, waar de verdedigende kant samen met de aanvallende kant gaat kijken naar mogelijke aanvalspaden. Op deze manier krijgt uw organisatie veel te weten over de kracht van uw verdediging en kan vaak veel versterking worden toegevoegd. 

Of kijk naar onze andere diensten.

Met behulp van onze Quickscans kunt u snel zien waar u staat met uw beveiliging.

Wij verzorgen trainingen op het gebied van Informatiebeveiliging, Risk Management, ISO-normeringen en Privacy.

Voldoen aan eisen op informatiebeveiliging? Hulp nodig om uw security organisatie draaiende te houden? Bluebird & Hawk kan u helpen!