Bluebird & Hawk

Training

Wij verzorgen trainingen op het gebied van Informatiebeveiliging, Risk Management, ISO-normeringen en Privacy

Op het gebied van training bieden wij aan:

  • Cyber Awareness Training of presentatie om de bewustwording van iedereen die voor uw organisatie werkzaam is te verhogen. Dit kan een meer algemene training zijn, maar ook een training op maat gemaakt voor uw organisatie. De training kan variëren van 2 uur tot 2 dagen.
  • Risicomanagement Training. Op basis van vele jaren ervaring hebben we onze eigen risicomanagement training ontwikkeld. Hiermee kunt u uw medewerkers vertrouwd maken met het structureel volgen van een goed doordacht risicomanagement proces.
  • BIO Training. We verzorgen ook graag een training in de BIO standaard van de overheid (Baseline Informatiebeveiliging Overheid).
  • Crisismanagement Training. Een training voor uw management en sleutelspelers, waarbij realistische crisissituaties worden nagebootst. Tijdens de training wordt ingegaan op de voorbereiding op een crisis, op hoe te handelen als een crisis zich voordoet en op de afhandeling na afloop.
  • Cyber Resilience Training, waarbij continuïteit, crisismanagement en weerbaarheid speerpunten zijn.
  • ISO27002 Update Training. Er is een nieuwe versie van de ISO27002 norm, een update van de 2013-versie. Maak uw organisatie klaar voor de overgang naar de nieuwe norm, het verschil met de vorige versie wordt helder weergegeven.

Of kijk naar onze andere diensten.

Met behulp van onze Quickscans kunt u snel zien waar u staat met uw beveiliging.

Voldoen aan eisen op informatiebeveiliging? Hulp nodig om uw security organisatie draaiende te houden? Bluebird & Hawk kan u helpen!

Bluebird & Hawk heeft veel ervaring met het organiseren van hacktesten en redteam testen en kan uw organisatie ondersteunen in een juiste uitvoering.